Palvelut

Terveysneuvontaa

Terveysneuvonnassa kartoitamme elämäntapasi, hyvinvointisi sekä mahdolliset sairaudet. Otamme tarvittaessa kudoskokeen (hiuksista), raskasmetallianalyysin, PH-tasapainotestin ym. Sovitamme hoidon juuri sinulle sopivaksi. Hoito voi sisältää ruokavalion, vitamiini- ja mineraaliterapian, suolipuhdistuksen sekä muita hoitokäsittelyjä.

Infrapunahoito – Resonanssi

Työskentelemme vastaanotollamme paljon infrapunahoidon avulla. Infrapunavalolla hoidamme erilaisia tulehduksia muun muassa korva- hengitystien-, sekä poskiontelotulehduksia, henkilöitä joilla on kipuja ja/tai jäykistymiä, iho-ongelmia sekä henkilöitä jotka ovat stressaantuneita ja tarvitsevat syvärentoutusta. Infrapunahoito sopii kaikenikäisille.

Hiusmineraalianalyysi

Havaitsimme jo aikoja sitten että vitamiinit ja mineraalit ovat elintärkeitä rakenneosia elimistön rakenteen ja toiminnan kannalta mutta myös niiden keskinäinen vuorovaikutus on osoittautunut merkitykselliseksi optimaalisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Hiusmineraalianalyysin avulla pystymme antamaan ravintosuosituksia sekä suosituksia elimistön tasapainotukseen.

Lue lisää »