Infrapunahoito – Resonanssi

Työskentelemme vastaanotollamme paljon infrapunahoidon avulla. Infrapunavalolla hoidamme erilaisia tulehduksia muun muassa korva- hengitystien-, sekä poskiontelotulehduksia, henkilöitä joilla on kipuja ja/tai jäykistymiä, iho-ongelmia sekä henkilöitä jotka ovat stressaantuneita ja tarvitsevat syvärentoutusta. Infrapunahoito sopii kaikenikäisille.

Ihmeellisintä Resonanssissa on että infrapunavalon aaltopituudet tukevat kehon omia itse parantavia prosesseja muun muassa kohentamalla verenkiertoa ja puhdistamalla myrkkyjä jotka kuormittavat elimistöä. Tämän ansoista Resonanssi on terveydenkannalta erittäin tehokas moniin eri vaivoihin ja sairaustekijöihin.
Joskus asiakkaat ovat epäluuloisia kuullessaan Resonanssin olevan hyväksi niin moneen eri vaivaan. Me ymmärrämme tämän epäluulon, mutta samanaikaisesti väitämme sen todella auttavan melkein vaivaan kuin vaivaan.  Sillä infrapunavalo vaikuttaa tukemalla ja tehostamalla kehon omaa itsensä parantavaa menetelmää.

Muutamia esimerkkejä infrapunavalon vaikutuksista

Nykyään yhä useammat lääkärit ja terapeutit toteavat infrapunavalo/ -lämpöhoidon kehoa parantavat vaikutusmahdollisuudet. Resonanssin luovuttama pitkäaaltoinen infrapunavalo antaa keskitetyn lämpöenergian, joka muistuttaa auringonvaloa. Kehon kudokset lämpenevät nopeasti mikä stimuloi kehon itsensä parantavia mekanismeja.

Pitkäaaltoisen infrapunavalon vaikutuksia:

  • kohentunut mikroverenkierto kapillaarien laajenemisen johdosta.
  • Vähentää lihaskouristuksia lihaskuitujen lämpenemisen johdosta.
  • Poistaa myrkkyjä.
  • Vähentää turvotusta ja tulehduksia kohentuneen imusolmukenestekierron johdosta.
  • Nopeuttaa haavojen paranemista vaikuttamalla oheishermoihin ja hermopäätteisiin.

Tutkijoiden havainnoimat, resonanssin luovuttavan infrapunavalon, vaikutukset solutasolla:

  • Stimuloi entsyymien aktiviteettiä
  • Kohentaa vesimolekyylien tarttuvuutta ja osmoosia solukalvoissa.
  • kohentaa kalsium-ionien vetäytymistä solukalvoihin.