hälsopraktik natura jakobstad

Varaa aikaa

Varaa aika, niin voimme yhdessä kartoittaa terveydentilasi ja rakentaa yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka sopii juuri sinulle!

Anne-May Grankulla
Laillistettuja terveydenhoitajia ja ravintoneuvojia
Puhelinaika:

Maanantai 10-15
Tiistai 10-17
Keskiviikko 10-17
Torstai 10-17
Perjantai 10-15

Muina aikoina s-posti ja sms.
Puhelin: 050 408 7037
info(@)halsopraktiknatura.fi.

Terveyskauppa avoinna


Maanantai 10-15
Tiistai 10-17
Keskiviikko 10-17
Torstai 10-17
Perjantai 10-15

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Solkulla
Päiväkummuntie 65
68600 Pietarsaari

Terveyspraktiikka Natura – Hyvinvointia koko ihmiselle!

Terveyspraktiikka Naturassa työskentelemme kohentaaksemme ihmisten terveyttä lisäämällä tietoutta ja ymmärtämystä sairaustekijöistä, sekä kartoittamalla miten kyseiset tekijät voidaan välttää ja/tai eliminoida. Selvitämme myös miten elämäntavat ja ravinto vaikuttavat hyvinvointiimme.

Hyvinvointi tarkoittaa tasapainoista elämää. On tärkeää syödä puhdasta ja ravintorikasta ruokaa, liikkua säännöllisesti, juoda puhdasta vettä, hengittää raikasta ilmaa ja saada auringonvaloa, mutta myös tunneperäiset sekä henkiset ärsykkeet ovat tärkeitä hyvinvointimme kannalta. Ilman happea ja vettä kuolemme nopeasti. Muiden tarpeidemme merkityksellisyys unohtuu helposti, sillä ihmisellä on luonnostaan ainutlaatuinen tapa sopeuttaa ja kompensoida puutostiloja.

Meidän periaate Terveyspraktiikalla on kehon kokonaisuus. Kaikki elimet toimivat yhteistyössä – ihmisen kaikki tarpeet yhdistyvät ja vaikuttavat toisiinsa. Siksi koemme kokonaisuuden sekä tasapainoisen elämän periaatteet erityisen tärkeänä.

Monet ihmiset kärsivät nykyään uupumuksesta, masennuksesta, stressistä, allergioista, vatsavaivoista, kivusta, epätasapainoisesta aineenvaihdunnasta sekä muista heikentyneistä kehontoiminnoista. Jokapäiväisestä ruokavaliosta puuttuu usein tärkeitä ravintoaineita, samanaikaisesti kun altistamme elimistömme ilmansaasteille, tuholaismyrkyille, väriaineille ja muille kemiallisille lisäaineille joita ilmenee ruoissa ja juomissa. Nämä elimistölle haitalliset, täysin tuntemattomat, kemikaalit sekä raskasmetallit lisääntyvät kudoksissamme ja tuottavat tuhoisia terveydellisiä ongelmia kun ne ylittävät kehomme sietokyvyn. Tämä johtaa kehon alentuvaan vastustuskykyyn ja siitä aiheutuvaan elimistön kykenemättömyyteen vastustaa sairauksia aina allergioista vakaviin, geneettisiin, ruumiillisiin sekä henkisiin vaivoihin. Voimme itse aikaansaada muutoksia lisäämällä elimistöömme päivittäin lisäravinteita sekä puhdistamalla ja suojelemalla kehoa vierailta vahingollisilta aineilta, kuntoilemalla säännöllisesti sekä syömällä mahdollisimman tasapainoista, ravintorikasta ja terveellistä ruokaa. Vähintään kahden litran päivittäisen nestemäärän sekä hyvän unen saanti ovat myös tärkeitä tekijöitä. Kaikki ihmiset ovat riippuvaisia vahvasta vastustuskyvystä taistelussa vieraita bakteereja ja myrkkyjä vastaan.

Tavoitteemme on auttaa ihmisiä saavuttamaan optimaalinen terveydentila sillä terveet ja positiiviset ihmiset ovat perusta terveelle ja tasapainoiselle yhteiskunnalle. Näemme yhden tärkeimmistä tehtävistämme levittää tietoa ravinnon merkityksellisyydestä ihmisen elintoiminnoille.