Hälso- och kostrådgivning

Det är egentligen inte så svårt för dig att må så bra du kan och receptet har du säkert hört många gånger förut. Ät gott, nyttigt och varierat, stressa lagom mycket, sov ordentligt och motionera regelbundet. Umgås med vänner, utveckla dig kontinuerligt och njut av att leva. Då mår kropp och hjärna bra och får den stimulans och återhämtning som behövs.

Hälsorådgivning för dig som mår psykiskt eller fysiskt dåligt

Under hälsorådgivningen kartlägger vi hela din livsstil, ditt välbefinnande och eventuella sjukdomar. Vi tar vid behov vävnadsanalys (av hår), tungmetallanalys, mäter ph-balansen m.m. Dina behov får styra vården som anpassas enligt dig. Vården kan innehålla diet, vitamin- och mineralterapi, tarmrening och övriga behandlingar.

Kostrådgivning för dig som vi lära dig leva sunt

Du behöver inte ha sjukdomar eller besvär för att komma till oss. Det räcker med att du vill lära dig äta en näringsriktig mat. Då är vår kostrådgivning något för dig. Kosten kan förebygga god hälsa längre fram i livet.

Hälsorådgivning för gravida och ammande

Att ta del av hälsorådgivning under graviditet och amning är ett sätt att må bra under denna viktiga tid i livet. Vi ger goda råd för att du ska må bra hela vägen.

Hälsorådgivning för hela familjen

Vi träffar många föräldrar som är i stort behov av hälsorådgivning för att hela familjen ska må bra. Idag är föräldrar trötta och barnen är ofta sjuka. Vi kartlägger familjens livsstil och hälsotillstånd och utifrån det gör vi upp en vårdplan.