Ravinto- ja Terveysneuvonta

Sinun ei ole vaikea voida niin hyvin kuin mahdollista ja reseptin olet luultavimmin kuullut jo monta kertaa aikaisemmin. Syö hyvin, terveellisesti ja monipuolisesti. Vältä stressiä, nuku hyvin ja liiku säännöllisesti. Kehitä ja toteuta itseäsi sekä seurustele ystävien kanssa säännöllisin väliajoin. Nauti elämästä! Keho ja aivot voi hyvin kun saamme tarpeeksi virikkeitä, mutta myös tarvittavaa lepoa ja aikaa palautumiseen.

Terveysneuvontaa sinulle joka voit henkisesti tai fyysisesti huonosti

Terveysneuvonnassa kartoitamme koko elämäntapasi, hyvinvointisi sekä mahdolliset sairaudet. Otamme tarpeen vaatiessa kudoskokeen (hiuksista), raskasmetallianalyysin, mittaamme PH-tasapainon y.m. Sinun tarpeesi ohjaavat hoitoa ja mukautamme sitä juuri sinulle sopivaksi. Hoito voi sisältää ruokavaliosuosituksia, vitamiini- ja mineraaliterapiaa, suolenpuhdistuskuurin sekä muita hoitoja.

Ravintoneuvontaa sinulle joka haluat oppia elämään terveellisesti

Sinun ei tarvitse olla sairas tai kärsiä vaivoista tullesassi vastaanotollemme. Riittää että haluat oppia syömään ravintosisällölltään oikeaoppista ja terveellistä ruokaa. Ehkä tarjoamamme ravinto- ja terveysneuvonta olisi sinulle sopiva vaihtoehto? Ravinnon avulla voimme ylläpitää hyvinvointiamme sekä ehkäistä sairausoireita myöhemmin elämässä.

Terveysneuvontaa raskaana oleville ja imettäville

Raskauden ja imetyksen aikana on hyvä saada terveysneuvontaa. Voimme antaa hyviä terveysneuvoja jotta pystyt voimaan hyvin koko tämän tärkeän elämänajan

Terveysneuvontaa koko perheelle

Tapaamme paljon vanhempia työssämme jotka ovat suuressa terveysneuvonnan tarpeessa, taatakseen koko perheen hyvinvoinnin. Nykyään monet vanhemmat ovat väsyneitä ja lapset useasti sairaita. Tarjoamme terveysneuvontaa jossa kartoitamme perheen elämäntavat ja terveydentilat sekä laadimme yhdessä sopivan hoitosuunnitelman.